Se Încarcă...

Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Stiri

  1. In comuna Fîrtatesti incepand cu luna MAI 2016, actele cadastrale se vor intocmi gratuit pentru toti cetatenii comunei.

 

  1. Comuna Fîrtatesti va primi o delegatie de 20 locuitori in frunte cu primarul localitatii Corvol – d´Embernard, Departamentul Nièvre, Regiunea Burgundia – Franţa.       Vizita va avea loc in perioada 29 APRILIE – 07 MAI 2016 si are ca scop final infratirea localitatii FÎRTATESTI cu localitatea Corvol – d´Embernard, Departamentul Nièvre, Regiunea Burgundia – Franţa.

 

 

  1. Pana in toamna anului 2016, locuitorii satelor CUCI si CATETU, vor putea accesa internetul in conditii de maxima performanta ce se va realiza prin montarea unei aparaturi speciale in curtea scolii din SATUL CATETU.

 

  1. Incepand cu 15 MARTIE 2016 se vor relua picturile la BISERICA SF. MIHAIL SI GAVRIL din satul GIULESTII DE SUS.

 

 

  1. Luni 15 FEBRUARIE 2016 se va depune documentatia tehnica necesara “Realizarii lucrarilor de extindere si modernizare la SCOALA CU CLASELE  I–VIII  RUSANEȘTI’’

Documentatia se va depune la MINISTERUL DEZVOLATARII REGIONALE SI ADMINISTRATIEI PUBLICE (M D R A P).

Prin dispozitiile art.24 alin.(2) din Legea bugetului de stat pe anul 2016 nr. 339/2015, s-a  aprobat ca suma de 800.000 mii lei, din creditele de angajament aferente programului bugetar, cod 1284 „PROGRAMUL NATIONAL DE DEZVOLTARE LOCALA”, sa se utilizeze pentru incheierea de contracte   multianuale cu unitatile administrativ-teritoriale pentru finantarea de catre acestea a „reabilitarii/modernizarii unitatilor de invatamant preuniversitar,  in vederea obtinerii autorizatiilor sanitare de functionare”.