Se Încarcă...

Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Centrul de Îngrijire şi Asistență pentru Persoane Vârstnice

Vă anunțăm deschiderea oficială a Centrului de Îngrijire şi Asistență pentru Persoane Vârstnice, din satul Cățetu, comuna Fârtăţeşti, judeţul Vâlcea!

Deschiderea acestui centru reprezintă un pas important în îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor vârstnice din zonă.

IMPORTANT! Serviciile sociale prestate de noi nu implică plata vreunei contribuţii.

Centrul de ingrijire si asistenta pentru persoane varstnice cuprinde 3 servicii sociale:

  • Centrul de zi de asistenta si recuperare
  • Cantina Sociala
  • Unitatea de ingrijire la domiciliu

Toate serviciile sociale sunt concepute pentru a asigura un cadru organizat adecvat pentru desfasurarea unor activitati de socializare si petrecere a timpului liber, dar in mod special a unor activitati de recuperare / reabilitare in scopul mentinerii sau ameliorarii sanatatii, prin acordarea serviciilor de baza sau de specialitate.

Toate acestea au menirea de a ajuta beneficiarii sa depaseasca situatiile de dificultate, sa previna si sa combata riscul de excluziune sociala sau marginalizare, dar si pentru a creste calitatea vietii beneficiarilor centrului.

Beneficiarii serviciilor sociale sunt: persoanele vârstnice care au împlinit vârsta de 65 ani, indiferent de starea lor financiara, materiala, familiala, nivelul de educatie, religie, orientare politica, cu domiciliul în comuna Fârtățești, ale căror nevoi și probleme pot fi soluţionate prin activităţile derulate.

Date de contact:

Gîrju Maria Alina,

coordonator centru – asistent social

telefon 0350407974

e-mail centruzi.varstnici@yahoo.com

PROGRAM

CENTRUL DE ÎNGRIJIRE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE FÂRTĂŢEŞTI

LUNI – VINERI            8 – 16

SAMBATA                 INCHIS

DUMINICA                INCHIS

Cerere inscriere